27-04-12

Fred

Hey iedereen,

Na de voorstelling van al heel wat kanidaten wordt het ook tijd dat de begeleiders zich wat bekend beginnen te maken. Mijn naam is Frederick De Vos, zeg maar Fred zoals iedereen :-) Ik ben 29 jaar en al 11 jaar actief binnen de hulpverlening.

imagesCACA63QH.jpg

Op 18 jarige leeftijd begon ik als 100 ambulancier bij het Rode Kruis, later werd ik instructeur, daarna studeerde ik af als urgentieverpleegkundige en in 2008 werd ik vrijwilliger bij brandweer Geraardsbergen.

Hier ben ik momenteel actief als persluchtdrager, korpsinstructeur dienst 100 en lid van het zonale duikteam.  

banner.jpg

FO.jpg

dyn008_original_200_150_gif_2578597_957de25bed53a6075cea1488b70e5190.gif

Ik werk op de spoedgevallendienst van het AZ St Elisabeth te Zottegem. Een dienst met een MUG en een ziekenwagen. Naast men werk ben ik ook nog actief als verpleegkundige bij RED, een vzw die medische diensten voorziet bij gemotoriseerde sporten zoals rallywedstrijden.

Indien ik met geen van bovengenoemde activiteiten bezig ben, kan je me waarschijnlijk ergens aan de waterkant aantreffen voor het beoefenen van nog een van mijn grote passies namelijk het sportduiken. Ik ben lid van de Gobio Divers Geraadsbergen. 

Logo.jpg                                                             logo_gobio.gif

Naast al deze hobby's tracht ik ook nog wat tijd te maken voor mijn vriendin Valérie met wie ik nu 1 jaar en 4 maand samen ben.  

 San diego zal mijn 8ste stage in de US worden. Je kan zeker zegen dat ik sinds 2005 gebeten ben door het USA virus. Ik was ondermeer al te gast in Jacksonville, Houston, Mesa, Tualatin Valley en verschillende andere korpsen. Ook deze keer wordt het ongetwijfeld een fantastische ervaring, zeker voor de mannen onder ons die voor de eerste keer meegaan. Tot in Zaventem!

Fred

brandweerman.gif

My name is Frederick De Vos, but call me Fred, just like everyone else. I've been an EMT since I was 18 and became a firefighter in 2008. I am an EMS instructor and also a rescue dive team member.  I currently work as a nurse-paramedic in the ER of Zottegem regional hospital where we provide service with a BLS rescue and an ALS non-transport unit. My main hobby is scuba -diving.San diego will be my 8th trip to the USA and I'm looking forward to it. See y'all at the airport!

07:41 Gepost door Fred De Vos | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.