21-05-12

Day 5 and 6

Dag 5 verliep zoals gepland: eindelijk een dagje vrij! We beginnen onze dag met een pancake-ontbijt in het fire-museum. Al snel werd het winkeltje hier gelokaliseerd en de t-shirts vlogen er over de toonbank. Na het ontbijt bezochten we nog een uniform shop downtown voor wat patches en kleinere zaken.

Na dit bezoek was het tijd voor het doel van deze dag namelijk het bezoek aan sea-world San Diego. Na een hele lange tijd aanschuiven aan de kassa (meer dan een half uur) konden we het park binnen. De shows begonnen en iedereen had some good old fun in the California sun. Dolfijnen, Orka`s, Beluga`s, zeeleeuwen en nog een heleboel andere dieren waren er te zien in verschillende shows en de verschillende attracties werden gedaan. Na de laatste show "Shamu rocks" trok iedereen terug naar de wagens en konden we iedereen terugbrengen naar de stations voor een welverdiende doch vaak onderbroken nachtrust.

Dag 6 is een volledige dag in de kazernes voor ride-along en dit tot dinsdagmorgen. De teller staat hier ondertussen alweer op een tiental interventies en het is nog geen 17u.

Greetz vanuit station 12: The beast of the south east!

Fred

 

San Diego Station 12.jpg

 

 

 

SanDiegoFSno12_7.jpg

01:13 Gepost door Fred De Vos | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.